PROGRAM - EFTERÅR  2020                Silkeborg Viseverseklub

Pernille Højmark og Det kompetente Orkester: Fredag d. 23/10-20 - kl. 20.00: Det kompetente orkester understreger på fornemste mange stilarter, såsom salsa, samba reggae, rock og tango. Sange om at stå ved sig selv og have fis i kasketten. Der må rhytmes, jubles, grines, grædes og tænkes(lidt). Sange om at stå ved sig selv og have fis i kasketten. Egne numre og danske yndlingsklassikere. Stor underholdningsværdi. Entre medl. kr. 150 - Øvrige kr. 200. 

Bente Kure & Leif Ernstsen: Fredag d. 27/11-20 - kl. 20.00: Et forrygende vise-show - en spændende musikalsk rejse i tid, sted og stemninger. Det er underholdning med holdning. En koncert i Cabaret-form hvor sprøde kommentarer og vise ord blander sig med sange fra Kure til Aakjær gennem både Leifs harmonika og Højskolesangbogen, samt meget andet godt. F.eks. smutter Björn Afzelius, Sigfred Pedersen, Halfdan Rasmussen og Benny Andersen også tit indenfor i repertoiret. Endvidere flotte instrumental-numre og harmonika-spil, som du ikke troede den kunne spilles. Entre medl. 150 - Øvrige kr. 200.

McGuinness - Nyt show +ekstra besætning: Fredag d. 25/9-20 -Flyttet-

 Der er garanti for fantastisk stemning, når McGuinness går på scenen. Deres repertoire af irske og skotske sange er arrangeret i en rytmisk og smuk opsætning med et velklingende kor og traditionelle instrumenter som violin, mandolin, tin whistles og sækkepibe, som spilles med en smittende glæde og virtuositet. Deres samarbejde med De Gyldne Løver har for alvor givet vind i sejlene for McGuinness. Et af aftenens højdepunkter bliver da også en kæmpe hyldest til Løverne i form af en række af deres gode numre. Entre medl. kr. 150 - Øvrige kr. 200.

Musik på vej 2021 - ...: Thomas Kjellerup (15/1-21),  Celtic Horizon, The Quiggs (12/2-21),  McGuinness (12/3-21), Bamse Madsen Band (9/4-21),  Mads Toghøj & Rødderne,  Pernille Højmark og Det Kompetente Orkester, Bente Kure & Leif Ernstsen, Tørfisk (19/11-21) og m.fl.

Følg med her på hjemmesiden….

Covid-19 flytning til den 12/3-2021

Fredag d. 6/11-20, kl. 20.00: Mads Toghøj & Rødderne:

Ny cd fra fra Mads  en hyldest til Skagen. Vi får smagsprøver fra hans nye og meget populære plade med skønne nærværende viser og sange, men så sandelig også en omgang Toghøj classic, med masser af country-rock. Elvis; Creedence og John Denver tilsat saltvand, Halifax og Anna Lovinda. Alley of Faith, en perfekt start på sæsonen. Entre: Medl.  Kr. 150,  -  Øvrige kr. 200.

Fredag d. 20/11-20 kl. 20.00: Bamse Madsen Band:

En hyldest til Bamse, det er musik alle kan glæde sig over, og som de fleste kan huske og synge med på. Og med en flok rutinerede musikere i bandet, har det der startede som lidt for sjovt, vist sig at blive større, end nogen havde drømt om. ”Fra første sang der spillers synger publikum med. Peter Stub, Tommy Rasmussen, Helge Madsen, Mark Wolthers, Flemming Rothmann

Entre: Medl.  Kr. 150,  -  Øvrige kr. 200.

Tekstboks: OBS.: Hjemmesiden opdateres løbende med supplerende informationer

FORSIDE             PROGRAM                    PRAKTISK INFO

Celtic Horizon: Fredag d. 9/10-20:   Skotsk Folk. Bandet startede som  duo under navnet The Celtic Horizon og optrådte som  sådan for det britiske og hollandske publikum i 12 år med kendte hovedfigurer fra det meget publikumspopulære Beggars Row. Deres unikke optræden med et mix af koncert, show og dans til samspilskoncerter, såkaldte ceilidhs er en kæmpe succes. Bandet: Bob Ferguson, Neil Nicholson, Sebastian Meijer og Menno Schilstra.

Entre: Medl.  Kr. 150,  -  Øvrige kr. 200.

Få vores nyhedsmail, klik  her

udfyld og send.

Covid-19 flytning til den ??

Covid-19 flytning til den ??

Covid-19 flytning til den ??

Covid-19 flytning til den 9/4-21

Covid-19 flytning til den ??