Til forsidenTekstboks: Tom Donovan: Fredag d. 12/1-24, kl. 20.00: 

Tom Donovan fra Dublin - den irske troubadour og entertainer er formentlig den sanger, der har den største samling af irske ballader på sit repertoire. Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst!

Entre medl. kr. 150, øvrige kr. 200.  Dørene åbnes kl. 19  

Billetsalg: ticketmaster.dk  - Ved indgangen fra 29/9-23


På gensyn i Lunden, Vestergade 74  8600 Silkeborg 	

Tom har i de sidste 22 år har boet i Danmark, og i 38 år har han været professionel musiker. Han begyndte i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.
Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaler, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.
I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen 101 Songs and Ballads from Ireland, der efterhånden har solgt til dobbelt-platin.
I 2003 udsendte han den veloplagte liveplade Alive O, og i 2005 kom Enchanted Tales - en vellykket samling af egne numre.  Albummet The Solstice Fire er fra 2008. og det aktuelle  album  Sonnets  & Madrigrals fra 2010. Det meget roste album “ Skagen Rose kom august 2011. Nyeste udgivelse er fra januar 2017. albummet “Portrait” med egne numre.		


Tekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer:
Tom DonovanThe Irish Troubadour