Til forsidenTekstfelt: Fredag d. 20/1-23, kl. 20.00: Slåbrock Band: 

Når Slåbrock Band går på scenen er det med en skøn blanding af de nyere numre, verbal spanking af publikum og selvfølgelig en perlerække af de gamle hits. Det bliver ikke kedeligt! Det er stadig dialekten fra Vendsyssel, der præger Slåbrock-repertoiret. Men det synes ikke at udgøre nogen hindring for publikum. I 2021 udkom et spritnyt album: ”Alt bli’r moderne igen”.  - Skønt er det, når de ældste har taget de unge med – eller omvendt. Og når alle synger med på gamle hits som ”To gears Diesella”, ”Banko” eller ”Er min ring mon for stram til din finger.  

Entre medl. kr. 150, øvrige kr. 200.  Dørene åbnes kl. 19 
Billetsalg: ticketmaster.dk  - Ved indgangen fra 23/9-22På gensyn i Lunden, Vestergade 74  8600 Silkeborg 	
			

Kjeld Torbjørn var stifter, leder, sanger og sangskriver i det legendariske Slåbrock Band tilbage i 1970erne og 80erne – og her 47 år senere kører både han og Slåbrock Band stadig derudad for fulde gardiner. Han påstår at han er i bedre form, end da han debuterede som 28-årig.
Der bliver ikke hvilet på laurbærrene. I 2021 udkom et spritnyt album: ”Alt bli’r moderne igen”. Flere af sangene har absolut potentiale til at blive nye Slåbrock-klassikere. I 2016 udkom albummet Træls.
Når Slåbrock Band går på scenen er det med en skøn blanding af de nyere numre, verbal spanking af publikum og selvfølgelig en perlerække af de gamle hits. Det bliver ikke kedeligt!
Det er stadig dialekten fra Vendsyssel, der præger Slåbrock-repertoiret. Men det synes ikke at udgøre nogen hindring for publikum.
- Skønt er det, når de ældste har taget de unge med – eller omvendt. Og når alle synger med på gamle hits som ”To gears Diesella”, ”Banko” eller ”Er min ring mon for stram til din finger. Så rejser mine nakke-hår sig, og jeg glemmer helt min alder. Hvem havde troet, at de sange en dag ville være evergreens? Man kalder det kult! Dét betragter jeg som en stor ros, siger Torbjørn.
Det gamle Slåbrock er for længst slidt til trevler – men nye friske musikere er kommet til. På scenen er Kjeld Torbjørn i forrygende musikalsk selskab med Torkild Mørch Albrechtsen - guitarer, Ole Albrechtsen - guitarer og pedal-steel, Michael Andersen - bas og Mads Dybdal Andersen - trommer.
Tekstfelt: Silkeborg Viseverseklub præsenterer:
Tekstfelt: 2023