Tekstfelt: Silkeborg Viseverseklub
Tobacco

Fredag d. 23/9-22 kl. 20.00: Tobacco:

 

Danmarks bedste vaskebrætband”. De spiller godter fra den amerikanske musiktradition: Country, blues, spirituals, ragtime, zydeco og "goddamn hillbilly". Stilarterne mixes og smages til med energisk sceneoptræden, 5-stemmigt kor og pumpende lokomotivrytme. Bandet startede i efteråret 2001 og har siden da spillet over 500 koncerter i Danmark, Tyskland og Polen.  Tobacco spiller musik fra dengang deres bedstemor var en værre værre én og deres koncerter er spontane og fulde af improvisation. En rigtig frisk start på sæsonen.

 

Entre medl. kr. 150, øvrige kr. 200. Dørene åbnes kl. 19

 

På gensyn i Lunden, Vestergade 74, Silkeborg

 

Billetsalg: - Ved indgangen fra 23/9-22 og ticketmaster

 

Stærk musikalsk jambalaya

Tobacco blander country, blues, spirituals, ragtime, zydeco og hillbilly til festivalgæsterne for 4. gang - musik fra dengang bedstemor var en værre én.. Mixet præsenteres med energisk sceneoptræden, 5-stemmigt kor i et uansvarligt højt tempo.

Bluesnews.dk 2016: ”Det er en fest at høre det veloplagte samspil mellem banjo, vaskebræt, klaver, guitar, kontrabas m.m., og pladen gør det godt som dokumentation af, hvad der må have været en forrygende koncert på Kayak Bar midt i København.”

Facebook 2019: “Tobacco siger tak for en pragtfuld Skagenfestival. Tak for den enorme opbakning fra publikum på Havnescenen og Torvescenen - og en KÆMPE krammer til alle frivillige, teknikere, kokke, transportører, fotografer osv.”

 Morten Elmentoft Hansen: Sang og guitar
Sine Bach Rüttel: Banjo og kor
Ronni Øhlers Hauptmann: Vaskebræt, kazzoo og kor
Rasmus Juul Nissen: Kontrabas og kor
Jesper Andersen: Klaver, harmonika og kor 

Tobacco DK | Facebook

Til forsidenEn fyndig og frisk start på sæsonen: