Tekstboks: Silkeborg Viseverseklub
James Rasmussen Trio

Fredag d. 19/1-18, kl. 20.00: James Rasmussen Trio

”John Mogensen og Four Jacks bedste”

 

James Rasmussen, den ægte vare fra Four Jacks, har spillet sammen med John Mogensen i mange år. Ole Bornedal er filmaktuel med Rasmus Bjerg som John Mogensen. James Rasmussen Trio har sammensat et repertoire omhandlende John Mogensen fra tiden i Four Jacks til hans solokarriere. Udødelige sange som med rette kan kaldes ”Så længe jeg lever” tilsat sjove anekdoter. Kulturarv og topunderholdning.

 

Entre: Medl.  Kr. 140,  -  Øvrige kr. 180. Dørene åbnes kl. 19. 

 

Sælges i Pladeshoppens Kaffebar fra den 5/1-18 Samt på ticketmaster.dk 

 

 

På gensyn i Lunden, Vestergade 74, Silkeborg

 

 

James Rasmussen Trio

 

Mere end tyve år er det blevet til, siden James startede med at underholde, med Four Jacks og John Mogensen sange. Kom og oplev en musikalsk stjerne-aften, i selskab med James Rasmussen Trio.

 

James var en fjerdedel af den hæderkronede sangkvartet Four Jacks, hvor også John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi deltog. James afløste Otto Brandenburg i 1958.

 

James Rasmussen Trio underholder publikum med de allerstørste radio-hits fra dengang og undervejs fortæller James Rasmussen anekdoter om John Mogensen og fra hans tid i legendariske Four Jacks.

Her er en enestående mulighed, for at høre og se den ægte vare, synge bl.a. Mandalay, Tom Dooley, Chaio Chaio Bambina, og Åh Marie A`ve`hjem te`dig, samt mange af John Mogensens store hits.

 

James Rasmussen Trio er: James Rasmussen Vokal og guitar,

Søren Engel, Bas og vokal, samt

Jimmi Koldenborg, Trommer og vokal.

 

Søren Engel, er kendt fra bl.a. Delta Cross Blues band, og Jimmi Koldenborg, kendt fra Fede Finn Funny Boys.

Til forsiden"Det bedste af John Mogensen og Four Jacks"