Til forsidenTekstboks: Fredag d. 13/10-17. kl. 20.00: Dissing, Las og Dissing: . 

I gennem mere end ti år har Povl Dissings to sønner Jonas og Rasmus sammen med musikeren Las Nissen spillet koncerter og skabt god intim musikalsk atmosfære. På tværs af generationer har de fire musikere sammen skabt fornem dansksproget vise- og folkemusik med blues og rockreferencer. 

Entre medl. kr. 150, øvrige kr. 200. Dørene åbnes kl. 19.     

Sælges også i Pladeshoppens Kaffebar fra den 9/9-17  eller på: 
		
På gensyn i Lunden, Vestergade 74, Silkeborg


Dissing & Las Trio – Den nye generation af dansksproget rock og blues
Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af dansksproget rock- og bluesmusikere. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.
De udstod deres første musikalske læretid hos Povl Dissing, og da de for et par år siden valgte at stå på egne ben under navnet Dissing & Las, beviste de øjeblikkeligt, at de tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af dansksproget rock- og bluesmusikere. Med de to album ’Lige Præcis’ (2008) og ’Balladen med Bartof’(2010) i bagagen har Las Nissen samt brødrene Rasmus og Jonas Dissing for alvor slået deres navn fast i den brede offentlighed, og trioen er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet sin helt egen lyd og musikalske univers.
Dissing-familiens nye generation har med deres to udgivelser allerede høstet masser af kritikerros fra danske anmeldere for netop at bringe deres eget unikke udtryk i spil. Samtidig giver de med deres tekster et både intelligent, vedkommende og nuanceret billede af dagens Danmark. Arven fra den ældre Dissing ligger som en smuk og kærlig tone i bunden af trioens tekster og lyd, men med fornyede kræfter har de sat ind, og Dissing & Las er i disse år i deres livs form som sangskrivere og musikere.
Dissing, Las & DissingTekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer: