Til forsidenTekstboks: BamseMadsen Band: Fredag d. 27/10-23, kl. 20.00:  

En kæmpe succes sidst vi havde BamseMadsen Band – En hyldest til Bamse. Det er musik alle kan glæde sig over, og som de fleste kan huske og synge med på. Glæd dig til en koncert med BamseMadsen Band. “Det er næsten, som at være der i virkeligheden.” Fra første gang vi spiller, synger publikum med, og det er en fantastisk oplevelse, at det, der kommer fra scenen til publikum, spreder sig og kommer tilbage til os 

Entre: Medl.  kr. 150,  -  Øvrige kr. 200.  Dørene åbnes kl. 19. 

Billetsalg: ticketmaster.dk  - Ved indgangen fra 29/9-23,


På gensyn i Lunden, Vestergade 74, SilkeborgBAMSE MADSEN BAND

Det er Helge ”Bamse” Madsen, der står bag bandet.
 ”Vil du danse” - er titlen på en sang af Flemming Jørgensen, og BAMSE MADSEN BAND navnet på et band, der hylder den afdøde musiker.
Det er en drøm, der er gået i opfyldelse, siger Helge der nu er forsanger i Bamse Madsen Band.
Helge synger og lyder som Bamse, og mange mener også, han ligner ham, og med en flok rutinerede musikere i bandet, har det der startede lidt for sjovt, vist sig at være større, end nogen havde drømt om.
”Fra første sang vi spiller, synger publikum med, og det er en fantastisk oplevelse, at det der kommer fra scenen til publikum, spreder sig og kommer tilbage til os”, lyder det fra Bamse Madsen Band.
 
Bamse Madsen Band - er en hyldest til Bamse, det er musik alle kan glæde sig over, og som de fleste kan huske og synge med på.
 
Tekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer:
BamseMadsen Band...på utallige opfordringerEn hyldest til Bamses Venner