Til forsidenTekstfelt: Fredag d. 28/10-22, kl. 20.00: Recovery: 

D.18.august 2018 spillede det skotske band RunRig deres sidste koncert, men deres musik lever stadig – ikke mindst når det fynske folkrock-band ReCovery går på scenen. ReCovery, der blev dannet i 2020, er Danmarks eneste RunRig Tribute-band og leverer forrygende og festlig folkrock i bedste RunRig stil. Med nærvær, nerve og atmosfære kommer publikum med på en energisk musikalsk rejse til det skotske højland. 

Entre medl. kr. 150, øvrige kr. 200 . Dørene åbnes kl. 19. 


Billetsalg: ticketmaster.dk  - Ved indgangen fra 23/9-22


På gensyn i Lunden, Vestergade 74, SilkeborgForrygende folk-rock
 
Den sidste koncert med det skotske band Runrig blev spillet den 18.august 2018, men deres musik lever stadig – ikke mindst når det fynske folkrock-band ReCovery går på scenen.
ReCovery, der blev dannet i 2020, er Danmarks eneste RunRig Tribute-band og leverer forrygende og festlig folkrock i bedste RunRig stil. Med nærvær, nerve og atmosfære kommer publikum med på en energisk musikalsk rejse til det skotske højland.
Bandets 5 medlemmer har alle deres egen historie med RunRig fra den første koncert på Tønder Festival i august ´83 over ”gå-gade-jam” med RunRigs guitarist Malcolm Jones til deres sidste ”The Last Dance”-turné. Denne livslange forkærlighed til musikken kombineret med over 150 års erfaring i musikbranchen (sammenlagt) giver en unik koncertoplevelse med RunRigs musik respektfuldt leveret med ReCovery-twist. Du kan se, høre og læse mere om bandet på deres hjemmeside: 
www.recovery-folkrock.dk.
Hvis du vil synge med på f.eks. ”Protect and Survive”, ”Pride of the Summer” eller lytte til ”Maymorning”,  ”Every River” eller ”Going Home” – eller måske klappe vildt begejstret til scottish step-dancing  ”The Ship” eller bare nyde ”The Greatest Flame”, ”This Darkest Winter” (og mon ikke ”Loch Lomond” også kommer) – Så er det helt klart en aften i Lunden Silkeborg du skal vælge. 

Tekstfelt: Silkeborg Viseverseklub præsenterer:
RecoveryA trubute to RUNRIG
Scottish folk-rock