Til forsidenTekstboks: Fredag d. 9/2-18, kl. 20.00: Stephen Quigg / Pernille Quigg ”The Quiggs”: 

De smukke stemmer fra Skotland. 
Stephen er tidligere medlem af skotske The McCalmans. Pernille og Stephen leverer gude-smuk skotsk folkemusik lige fra stille ballader til numre med god rytme, krydret med humor og fortællinger. Autentisk skotsk folkemusik når det er allerbedst med sang, guitar, mandolin, banjo, bodhran og tin-whistle. 

Entre medl. kr. 140, øvrige kr. 180 . Dørene åbnes kl. 19. 

Sælges også i Pladeshoppens Kaffebar fra den 5/1-18  eller på:
: 

På gensyn i Lunden, Vestergade 74, SilkeborgThe Quiggs er en skotsk/dansk duo, der består af ægteparret Stephen og Pernille Quigg.
Stephen Quigg er en veletableret folkesanger og tidligere medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe The McCalmans. Gruppen gæstede Danmark igennem mange år, helt op til bandets ophør i 2010. Herefter vedligeholdt Stephen forbindelsen til Danmark og optræder nu sammen med sin danske hustru, Pernille Quigg, som også er folkesanger og sangskriver.

Stephen og Pernille deler en fælles fornemmelse for folkesangens tradition og fortsætter med at turnere i Danmark, Tyskland og Holland med stor succes.

Kombinationen af sammenspil, solo numre og sjove anekdoter har vundet stor ros fra både publikum og arrangerer p.g.a. dens afvekslende karakter og mange fine nuancer.

En koncert med The Quiggs er en chance for at høre folkesang og musik i dens oprindelige form - simpel og udtryksfuld, smukke harmonier, og sange, der søger publikums deltagelse 
Tekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer:
The Quiggs - Stephen Quigg - Pernille Quigg
Authentic Scottish Folk-Music