Til forsidenTekstboks: Fredag d. 2/11-18, kl. 20.00: Maries Festival Band: 

Direkte fra Mariehaven i Ansager, Helge Engelbrechts musikalske ”urtehave”, kommer disse glade spillemænd med humørfyldt folkemusik og god stemning. Musikerne stammer fra folkemusik- og jazzverdenen og reglen er, at der ikke er planlagt noget på forhånd. Man kan kalde det en musikalsk jamsession på højt plan. Masser af god stemning. 

Entre medl. kr. 140, øvrige kr. 180 . Dørene åbnes kl. 19. 

Sælges også i Pladeshoppens Kaffebar fra den 28/9-18 samt på ticketmaster.dk  På gensyn i Lunden, Vestergade 74, SilkeborgMaries Festival Band
 
Underholdningsmusikken er blevet genopfundet med traditionel folkemusik, revyviser, evergreens og swing i en herlig sammenblanding med komik og højt humør! 
Musikken er spillet af unge musikere (i forhold til genren), hvilket også giver det hele et friskt pust. Violiner, Mandolin, Harmonika, Kontrabas, Mundharpe, Sav og Sang bliver i et stort sammensurium trakteret af de 4 fire musikere med respekt for musikken, der var engang til hvordan den kan lyde i dag.
Maries Festival Band har sin base i Mariehaven i Ansager, hvor de er stedets faste husorkester med muntre toner, der hjælper til at skabe den hyggelige stemning vi alle kender fra Sommersang i Mariehaven.
 
Kristian Rusbjerg: Harmonika 
Jacob Vendt: Vokal, Kontrabas, Mundharper og Sav 
Christoffer Dam: Violin 
Jonas Kongsted: Kontrabas, Violin og Mandolin

Tekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer:
Maries Festival Band