Tekstboks: Fredag d. 15/3-19, kl. 20.00: Other Roads: 

Other Roads hører til blandt de bedste moderne skotske folkbands. Pete Abbott, Gregor Borland og Dave Walmisley skaber den spændende og unikke sound, der kendetegner koncerterne, ved at trække på deres individuelle baggrunde fra Skotland, England og Afrika. De er multi instrumentalister på violin, bouzouki, guitar og mandolin og også kendt for deres fine vokalharmonier. Repertoiret er en blanding af egne kompositioner og velvalgte covers, lige fra følsomme ballader til foot-stomping celtic fiddle tunes. 

Entre medl. 150, øvrige kr. 200. Dørene åbnes kl. 19.  

Sælges i Pladeshoppens Kaffebar samt på ticketmaster.dk  

På gensyn i Lunden, Vestergade 74  8600 Silkeborg


Other Roads

Other Roads hører til blandt de bedste moderne skotske folkbands.

Pete Abbott, Gregor Borland og Dave Walmisley er multi-instrumentalister på violin, bouzouki,guitar og mandolin og kombineret med deres utrolig flotte vokalharmonier skaber de en helt fantastisk spændende og unik sound, der er kendetegner deres koncerter.
Repertoiret er en blanding af egne kompositioner og velvalgte covers, lige fra smukke, følsomme ballader til foot-stomping celtic fiddle tunes. Other Roads blev dannet i 2009, og med rødderne solidt plantet i de skotske og keltiske traditioner hører gruppen i dag til blandt de bedste moderne britiske folkbands. Med fast base i England turnerer Other Roads flittigt i det meste af Europa og New Zealand.
Pete Abbott, Gregor Borland og Dave Walmisley skaber den spændende og unikke sound, der kendetegner koncerterne, ved at trække på deres individuelle baggrunde fra Skotland, England og Afrika.
De er multi-instrumentalister på violin, bouzouki, guitar og mandolin og også kendt for deres fine vokalharmonier. Repertoiret er en blanding af egne kompositioner og velvalgte covers, lige fra følsomme ballader til foot-stomping celtic fiddle tunes
Til forsidenOther RoadsTekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer:
Tekstboks: Best Scottish Folk