Tekstfelt: Fredag d. 11/11-22, kl. 20.00: Kaya Brüel og Ole Kibsgaard: 

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har dannet musikalsk makkerpar i en lang årrække, og har som duo op til flere udgivelser og koncerter bag sig. 
De blev rystet ekstra godt sammen, da de som værter på “Morgensang på DR” 294 morgener i træk, sang danskerne ud af sengen i en svær tid. Der er både lagt op til fællessang og til at nyde duoens fortolkninger, når de tager publikum gennem nogle af tidens dejligste sange. 
Om man er til Shu-bi-dua eller Carl Nielsen, vil der med garanti være en sang at synge med på eller hygge sig i makkerparrets gode selskab.
. 

Entre medl. kr. 150 - Øvrige kr. 200.  Dørene åbnes kl. 19.  
Billetsalg: ticketmaster.dk   - Ved indgangen fra 23/9-22   


På gensyn i Lunden, Vestergade 74  8600 Silkeborg


Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

STEMNINGSFULD KONCERT

Oplev vokal og guitar i særklasse med en stemningsfuld og alsidig koncert, når det musikalske makkerpar fortolker sange der har haft særlig betydning, inspireret eller rørt dem. Jazzede versioner med nuancer af country og pop, i en bred vifte af smukke sange. Nyd Kaya’s bløde og stærke stemme i fin forening med Ole’s forrygende guitarspil, og duoens flotte harmonier og duetter. 
Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har dannet musikalsk makkerpar i en lang år række, og har som duo op til flere udgivelser og koncerter bag sig. De blev rystet ekstra godt sammen som værter på “Morgensang med Kaya og Ole” på DR. I Oktober 2021 udgav de albummet "Sange Vi Synger”.
Nu kan du opleve duoen live, hvor de med deres særlige nærvær og humor tager publikum med, på en musikalsk rejse gennem nogle af tidens bedste sange. 
Der er lagt op til både fællesang og til at nyde duoens smukke fortolkninger af nogle af deres favoritter.

Til forsidenKaya Brüel og Ole KibsgaardTekstfelt: Silkeborg Viseverseklub præsenterer: