Til forsidenTekstboks: INTERNE UOVERENSSTEMMELSER DE OPTRÆDENDE IMELLEM HAR BEKLAGELIGVIS AFSTEDKOMMET AT DE HAR VALGT AT AFLYSE DERES KONCERTER. VI REFUNDERER NATURLIGVIS ALLEREDE KØBTE BILLETTER.


Fredag d. 30/11-18, kl. 20.00: Bamses Venner m/ Kim Schwartz: 

Jul på Vimmersvej kalder de denne overordentlig festlige juleafslutningsaften, hvor Bamses perlerække af hits bliver leveret med føn og klem. Venner kom og se; Cherry Darling; Vimmersvej; I en lille båd... Samt hittene fra Jul På Vimmersvej og m.fl. ”sætter stjernen på juletræet” og det gode humør i top. Julen er festlig i gang! - Glæd jer!! 
Er i flere der samles, kan vi holde et bord blot en er der når vi åbner. 

Entre medl. kr. 180, øvrige kr. 220. Dørene åbnes kl. 19.                    

Sælges også i Pladeshoppens Kaffebar fra den 28/9-18 og på ticketmaster.dk 


På gensyn i Lunden, Vestergade 74  8600 Silkeborg 	
			

KIM SCHWARTZ og Bamses Venner
Jul På Vimmersvej
Bamses Venner er på landevejen igen!
Orkestret har indgået et samarbejde med sangeren Kim Schwartz.
 
Bamses Venner og Kim Schwartz er nu klar til at tage på landevejen med alle de kendte hits. Glæd dig til et fornøjeligt og festligt genhør med
Vimmersvej, I en lille båd der gynger, Cherry Darling, Hvorfor går Louise til bal, Tre tænder, Spille whist igen - og mange flere... 

“Vi glæder os til at spille med Kim, som synger fantastisk og har stor respekt for musikken - og vi glæder os til at mærke den gode og hjertelige stemning ved koncerterne”, fortæller orkestret, som holder fast i traditionerne: “Det bliver en fest - helt i Bamses ånd!”
 
Bamses Venner m/ Kim SchwartzTekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer:
"Jul på Vimmersvej"

Juleafslutning

Tekstboks: KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST