Til forsidenTekstboks: Fredag d. 29/3-19, kl. 20.00: McGuinness - Sæsonafslutning: 

På utallige opfordringer har vi igen de populære McGuinness på programmet.
De er blevet endnu bedre i deres irsk-skotske folk-stil, hvor nu også sækkepibe er med. McGuinness har tydelige tråde til folk-rock genren - kombineret med deres kærlighed til den traditionelle folkemusik, har de fået skabt et musikalsk univers, der gør, at ikke kun dem med halm i træskoene kan nyde musikken. Loch Lomond er et hit. Vi får med garanti også en fantastisk hyldest til De Gyldne Løver, som vækker stor genklang hvor de optræder.  

Entre medl. kr. 150, øvrige kr. 200. Dørene åbnes kl. 19.  
                   
Sælges også i Pladeshoppens Kaffebar samt på ticketmaster.dk 


På gensyn i Lunden, Vestergade 74  8600 Silkeborg 	


			
McGuinness

IRSK OG SKOTSK FOLKEMUSIK


Vi gentager, på utallige opfordringer den enorme succes fra sidste år og præsenterer en ufattelig god og indlevende aften med McGuinness.

Når man ser en fiskekutter glide stille ud i fjorden ved Killybegs på Irlands vestkyst med kurs mod sildestimerne i det uendelige Atlanterhav - eller nyder det smukke syn af morgendisen hen over den store sø, Loch Lomond i Skotland – ja, så har man lidt af den stemning som McGuinness søger at skabe med traditionelle instrumenter som harmonika, guitar, mandolin, sækkepibe og fløjte kombineret med keyboards og trommer – oveni krydret med velklingende sang og kor.
Det traditionelle repertoire af irske og skotske sange er ydmygt behandlet og arrangeret i rytmiske og smukke opsætninger.

Vendsyssel er fuld af gode musikere og McGuinness har helt fra begyndelsen været en solid blanding af både garvede musikere med mange års optræden på bagen og unge fremadstormende talenter, som med stor entusiasme har kastet sig over den irske og skotske musiktradition.

McGuinness har tydelige tråde til folk-rock genren - kombineret med deres kærlighed til den traditionelle folkemusik, har de fået skabt et musikalsk univers, der gør, at ikke kun dem med halm i træskoene kan nyde musikken.

McGuinness har tidligere gæstet Silkeborg i forbindelse med deres musikalske samarbejde med De Gyldne Løver, men denne gang står de 6 musikere alene på scenen – og det bliver det bestemt ikke ringere af!

McGuinnessTekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer: