Til forsidenTekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer:
Benny Holst Trio

Fredag d. 26/10-18. kl. 20.00: Benny Holst Trio:

 

”Din Rygmarv Visner” hvis du ikke får hørt en ”Rejsende i Musik” synge ”Julies Sprog”, vi har Benny Holst og co. tilbage i super topform. Benny er vel nærmest en blanding af Bob Dylan og John Mogensen med kant og humor: En medrivende og intens aften venter i dygtige musikeres favntag.

 

Entre: Medl.  Kr. 150,  -  Øvrige kr. 200. Dørene åbnes kl. 19. 

 

Sælges i Pladeshoppens Kaffebar fra den 28/9-18 Samt på ticketmaster.dk                                          

 

På gensyn i Lunden, Vestergade 74  8600 Silkeborg

 

Benny Holst Trio

Benny Holst har de seneste år udgivet to meget succesfulde og anmelderroste albums: ”Himlen må vente” og ”Sepiadage”. Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny den gode historie og må regnes med når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles. Med mere end 40 år på bagen som turnerende sanger, sangskriver og guitarist udgav Benny Holst i 2008 endnu et album: 'Sepiadage'', som han modtog en pris for som Årets Sangskriver ved DMA Folk 2009. Comeback-albummet ”Himlen må vente” fik to priser i 2005: Årets Danske Album og Årets Visealbum.

Med sig live har Benny….. Martin Andersen Med sin elektriske violin i særegen klasse lægger Martin Andersen i høj grad en iørefaldende stil i orkestret. Pressen skrev bl.a.:"...i dag er han vokset til en gudbenådet solist" og "Martin Andersen…jamen, sikke en personlighed. Manden er nærmest ét med sin violin, som han stryger, filer og knipser på i forrygende tempo. Med det smarte pedalsystem ved Martins fødder, formår han at finde netop den lyd der gør sangens stemning allermest intens. Fingrenes dans på violinstrengene, de fejende flotte strøg med buen, de lukkede øjne og den elastiske krop, får os til at tænke på ham som et musikalsk geni." Jacob Rathje Jacob Rathje er guitarist og sanger. Han hører til den nye generation af roots-musikere. Blues, folk og country er hovedingredienserne i Rathje’s guitarspil. Han har desuden været frontmand i bandet THE YOUNG COMETS. Pressen skrev bl.a.: "Jacob Rathje leverer flotte guitarsoloer, krydret med diverse slide improvisationer. Det er tydeligt at han har et samlende overblik og han matcher de to andre perfekt”.