Til forsidenTekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer:
Willys Kaffeklub

Fredag d. 1/2-19. kl. 20.00: Willys Kaffeklub:

 

”Tak for kaffe”  Hylende morsomt som sædvanligt  - Denne er deres allersidste optræden. Vi skal selvfølgelig høre om hvad æ køffenhavner, Bødiker, Lille Sørensen og Doven-Lars har bedrevet i Husum krat. Sønderjysk dialekt, underfundig humor, narrestreger og musikalitet i et herligt mix. -SJØVT..! 

 

Entre: Medl.  Kr. 150,  -  Øvrige kr. 200. Dørene åbnes kl. 19. 

 

Sælges i Pladeshoppens Kaffebar samt på ticketmaster.dk                                         

 

På gensyn i Lunden, Vestergade 74  8600 Silkeborg

 

Willys Kaffeklub

Der er kalveknæ i de korte bukser, hatten sidder på sned, og i skjortelommen ligger Spejderloven. Bødiker, Lille Sørensen, Æ Kjøffenhavner og Doven-Lars fra Willys Kaffeklub går nemlig spejdervejen i deres sidste show "Tak for Kaffe".

Med Tjikkerlikker, tjikkerlikker, ret til at bære reb, kniv og lighter tænder kaffeklubben ikke blot tændt bål, men også op for en helt ny forestilling. En forestilling, der er den musikalske kvartets absolut sidste:

- Det er det, bedyrer Klaus Andersen, der sammen med Ole Sørensen og Alex Bødiker efter 28 år og mere end 1500 shows, tv-optrædender, radioprogrammer og cd-udgivelser nu tager afsted på den sidste hike med deres musikalske følgesvend gennem de seneste år, Lars Rødbroe.

- Vi har mange andre ting og tænker, at dette er det rigtige tidspunkt at sige tak for kaffe på, tilføjer Klaus Andersen.

1. februar spiller kaffeklubben i Silkeborg. Og så er eventyret, der begyndte i 1990, slut for de fire herrer fra Husum Krat. Med stor musikalitet, underfundig humor og narrestreger har de gennem årene begejstret tusindvis af tilskuere med deres shows.

I uniform

Kaffeklubben har noget med uniformer, og efter både at have været i hjemmeværnet og brandværnet er turen i finaleforestillingen kommet til spejderbevægelsen.

Alex Bødiker og Klaus Andersen har en fortid som ulveunger i virkeligheden. Derfor var det nærliggende at gå tilbage til barndommen og sætte Husum Krat på det store spejderlandkort. Og det bliver det lille sønderjyske udsted så sandelig i den nye forestilling. Efter 50 år skal den store spejderlejr nemlig igen i 2019 holdes i Husum Krat - og da Bødiker på lokalhistorisk arkiv har fundet ud af, at der er en direkte forbindelse mellem spejderbevægelsens stifter, Lord Baden-Powell, og hans elskede hjemstavn, så kan han som gruppefører (patruljefører) ikke være andet end rørt til tårer.

Forestillingen består af primært nye numre, som kaffeklubben gik i gang med at skrive for et år siden. De sidste prøver med Chresten Speggers som instruktør er indledt i den forløbne uge, og som sædvanligt handler det i forestillingen om de gæve sønderjyder og den enlige kjøffenhavner, der i årevis har drømt om at komme hjem til København. Hvordan manden med den københavnske dialekt egentlig havnede i Husum Krat, får publikum en forklaring på i den nye forestilling - måske også om han endelig kan slippe afsted fra de sønderjyske bondeknolde og hjem til sin elskede hovedstad.

Fakta er:

- Vi glæder os, lyder det fra de fire kaffedrikkende herrer.