Til forsidenTekstboks: Johnny Madsen Jam: Fredag d. 9/2-24, kl. 20.00: 

Johnny Madsen Jam har oparbejdet et renommé som et solidt alternativ til den ægte vare. De spiller mere end 60 koncerter om året over det meste af landet til festivaler, by- og havnefester. Deres show er, mere end nogensinde, en hyldest til en ægte, vestjysk rock’n’roller. Der er plads til anekdoter mellem alle de klassiske Johnny Madsen sange! Bandets repertoire tæller selvfølgelig alle Johnny Madsens hits! Johnny Madsen selv har udtalt ”Tak fordi I vil spille mine sange”

Johnny Madsen Jam: 
Jesper Nordam, bas, kor; Mikael Bundgaard, trommer, kor; Mogens Mortensen, guitar, vokal

Entre medl. kr. 150 - Øvrige kr. 200. Dørene åbnes kl. 19. 

Billetsalg: ticketmaster.dk  - Ved indgangen fra 29/9-23

På gensyn i Lunden, Vestergade 74  8600 Silkeborg 	
			

Johnny Madsen Jam 

Johnny Madsen Jam har gennem snart 10 år oparbejdet et renommé som et solidt alternativ til den ægte vare. De spiller mere end 50 koncerter om året over det meste af landet til festivaler, by- og havnefester og både små og store indendørs events. Deres show er, mere end nogensinde, en hyldest til en ægte, vestjysk rock’n’roller.
Gennem årene har bandet arbejdet hårdt med de virkemidler som publikum sætter pris på, og den suveræne rytmegruppe spænder et solidt fundament ud under en troværdig vokal – og der er plads til anekdoter mellem alle de klassiske Johnny Madsen sange!
Bandets repertoire tæller selvfølgelig alle Johnny Madsens hits!
Johnny Madsen JamTekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer:
En hyldest til en ægte
 vestjysk rock'n'roller
SE VIDEO