Til forsidenTekstboks: Fredag d. 29/11-19, kl. 20.00: Jul med Peter Vesth og Venner: 

Julen bliver indledt på behørig vis når Peter Vesth bogstavelig talt klipper julepynt med guitaren. En fantastisk afslutning på sæsonen for i år. Peter Vesth medbringer Jess Leary på guitar, en gæv pige fra Nashville, som han tidligere turneret og indspillet adskillige sange med, samt Kristian Rusbjerg på harmonika, en garvet musikalitet som vi kender fra bl.a. Mariehaven. Der bliver skruet op for det gode humør og den glade musik på denne aften. Vi får viser og country-style af bedste skuffe, tilsat muntre anekdoter og sjove indfald. Vi bliver i den grad klædt lunt på til at gå julemåneden i møde..  

Entre medl. kr. 150, øvrige kr. 200. Dørene åbnes kl. 19.  
                   
Sælges også i Pladeshoppens Kaffebar samt på ticketmaster.dk 


På gensyn i Lunden, Vestergade 74  8600 Silkeborg 	


			Peter Vesth

Fantastisk musikalsk konstellation

Sangeren og sangskriveren Peter Vesth med talrige store hits såsom "Veras vinterven", "En hel flaske rom" og "Bare fire linjer" har allieret sig med den formidable harmonikavirtuos Kristian Rusbjerg og Jess Leary.

Begge har mange CD-udgivelser bag sig og af de nyeste kan nævnes: 3-dobbelt CD'en "Musik er guld" (50 kæmpehits med Peter Vesth), dobbelt Cd'en "Sommerdays and Winternights" med Peter Vesth og venner samt dobbelt CD'en "Kristian Rusbjerg - Visitkort" (25 år med harmonikaen)
Deres show er en blanding af festlige, iørefaldende og smukke Peter Vesth sange, herlig musikalsk stand-up, velklingende fingerspilsguitar samt Kristian Rusbjergs ekvilibristiske harmonikaspil.

De har spillet talrige koncerter overalt i Danmark lige fra store koncertsale og festivaler til små hyggelige ViseVershuse. De har også turneret i udlandet. bl.a. i Sverige, Tyskland, Østrig, Skotland, Irland, Norge, Polen og USA.
Peter Vesth og Kristian Rusbjerg er også TV aktuelle i julen 2014 på DK4 med "Country Christmas" og senere til foråret 2015 med "Peter Vesth og venner". Derudover vil man også kunne opleve både Kristian Rusbjerg og Peter Vesth i "Sommersang i Mariehaven".

Hvert år arrangerer Peter Vesth og Kristian Rusbjerg en juleturné med forskellige dygtige gæstesolister fra ind- og udland. Bl.a. Jess Leary og Julie Burton fra Nashville og Anne Herdorf samt flere dygtige gæstemusikere.

Vesth vennerne er Peter Vesths supporterforening som har eksisteret i over 23 år og har over 500 medlemmer. De arrangerer musikalske rejser til ind- og udland samt følger duo'en koncerter. De udgiver desuden eget blad 3 gange årligt.
Jul med Peter Vesth og VennerTekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer: