Til forsidenTekstfelt: Fredag d. 10/3-23, kl. 20.00: Neighbours: 

Neighbours har flyttet deres akustiske hjørne fra Mariehaven  til Lunden på  denne skønne musikalske aften. Neighbours er grundstammen i det store sommersangsorkester Neighbours & Friends, som især kendes fra Mariehaven, Helge Engelbrechts private baghave i Ansager i det vestjyske. 

Helge Engelbrecht udtaler: ”Vi har i dag et stort repertoire af egne sange, som mange efterspørger og er altid på vej også med nyt materiale. Vi elsker at blande kortene, serverer gerne en god blanding af det hele, krydrer det med lidt munter snak og har det allerbedst med publikum helt tæt på scenen. Vi synes faktisk, det lykkes hver gang ”, tilføjer Helge Engelbrecht med masser af entusiasme og spilleglæde i stemmen. 

Vi ser frem til at høre alle deres store hits, som bl. a. tæller Sangen Til Livet,  Solens Sang, Den Gyldne Nøgle, Rejsedage og mange flere. Kort sagt: Alt Mellem Himmel og Jord.

De 6 herrer på Neighbours-holdet er: Helge Engelbrecht, Ronnie Flyvbjerg Olesen, Tommy Rasmussen, Morten Husted, Dennis P og Allan Nagel. Bandet blev startet helt tilbage i 2002. 


Entre medl. kr. 150 - Øvrige kr. 200.  Dørene åbnes kl. 19. 
Billetsalg: ticketmaster.dk  - Ved indgangen fra 23/9-22På gensyn i Lunden, Vestergade 74  8600 Silkeborg 	
			


NeighboursTekstfelt: Silkeborg Viseverseklub præsenterer: