Til forsidenTekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer:

Fredag d. 23/3-18, kl. 20.00: McGuinness:

 

Irske og skotske sange ydmygt behandlet og arrangeret i rytmiske og smukke opsætninger. McGuinness har tydelige tråde til folk-rock genren - kombineret med deres kærlighed til den traditionelle folkemusik, har de fået skabt et musikalsk univers, der gør, at det ikke kun er dem med halm i træskoene, som kan nyde musikken. En sublim stemning skabt med traditionelle instrumenter som harmonika, guitar, mandolin, sækkepibe og fløjte kombineret med keyboards og trommer – oveni krydret med velklingende sang og kor. En rigtig flot og festlig irsk/skotsk afslutning på forårssæsonen.

 

Entre medl. kr. 150, øvrige kr. 200. Dørene åbnes kl. 19.                                       

 

Sælges også i Pladeshoppens Kaffebar fra den 20/1-18 samt på ticketmaster.dk   

 

På gensyn i Lunden, Vestergade 74  8600 Silkeborg

 

 

                    McGuinness

              IRSK OG SKOTSK FOLKEMUSIK

 

Når man ser en fiskekutter glide stille ud i fjorden ved Killybegs på Irlands vestkyst med kurs mod sildestimerne i det uendelige Atlanterhav - eller nyder det smukke syn af morgendisen hen over den store sø, Loch Lomond i Skotland – ja, så har man lidt af den stemning som McGuinness søger at skabe med traditionelle instrumenter som harmonika, guitar, mandolin, sækkepipe og fløjte kombineret med keyboards og trommer – oveni krydret med velklingende sang og kor.

Det traditionelle repertoire af irske og skotske sange er ydmygt behandlet og arrangeret i rytmiske og smukke opsætninger.

 

Vendsyssel er fuld af gode musikere og McGuinness har helt fra begyndelsen været en solid blanding af både garvede musikere med mange års optræden på bagen og unge fremadstormende talenter, som med stor entusiasme har kastet sig over den irske og skotske musiktradition.

 

McGuinness har tydelige tråde til folk-rock genren - kombineret med deres kærlighed til den traditionelle folkemusik, har de fået skabt et musikalsk univers, der gør, at ikke kun dem med halm i træskoene kan nyde musikken.

 

McGuinness har tidligere gæstet Silkeborg i forbindelse med deres musikalske samarbejde med De Gyldne Løver, men denne gang står de 6 musikere alene på scenen – og det bliver det bestemt ikke ringere af!

 

"The Best Ballads and Irish - Scottish Pub Songs"